Een implementatie van Scrum valt of staat met een goed uitgevoerde rol van een Scrummaster. En na je PSM I werk je al een tijdje als Scrummaster, maar hoe kan je de invulling van je rol verder verdiepen en betere invulling geven. In maar twee dagen ga je samen met andere ervaren scrummasters op zoek naar meer diepgang. Je leert van onze trainer, maar ook zeker van de ervaringen van elkaar. Samen zoeken we naar wat Scrum nog meer te bieden heeft.

Ben ik geschikt?

Professional Scrummaster II is een training die gericht is op Scrummasters met vlieguren als scrummaster. Dit is een ruim begrip, maar bedenk voor jezelf dat dit een training is van scrummasters voor scrummasters… wat ga jij hierin brengen?

 

Beoordeling van de training

(4.5/5)

Wat ga ik leren?

Tijdens deze training gaan we dieper in op de rol van de Scrummaster in zijn dagelijkse praktijk. We staan stil bij de ‘stances’ van een scrummaster en geven handvatten om situaties aan te pakken. Verder krijg je veel tijd om met jouw peers in gesprek te gaan over hoe zij hun rol invulling geven. Al met al een leuke en interessante interaktieve training.

 

Welke kennis moet ik hebben?

Om deel te nemen aan de training is de basiskennis van Scrum vereist. Zorg dat je de recente guide voor de training nog even leest. Bedenk voorbeelden van situaties die lastig waren of waar je trots op was om deze in de training te kunnen gebruiken.

%

Slagingpercentage

Geïnteresseerd?

Wanneer u interesse heeft in Professional Scrum Training, neem dan contact met mij op via het contactformulier.