Een implementatie van Scrum valt of staat met een goed uitgevoerde rol van een Scrummaster. In maar twee dagen leidt ik je op tot een Scrummaster die weet wat het Scrum framework inhoudt, maar ook snapt wat de reden is waarom iets is ingericht. Ik help je om een afgewogen keus te maken tussen de verschillende onderdelen van het framework. Jij bent na deze twee dagen klaar om Scrummaster te zijn.

Ben ik geschikt?

Scrum is een framework waarin mensen samenwerken om zo tot een waardevol product te komen voor onze klanten. Als jij wil weten hoe je deze manier van werken kan inzetten en hoe je mensen mee kan nemen in dit gedachtegoed, dan ben je geschikt voor deze training.

Beoordeling van de training

(4.5/5)

Wat ga ik leren?

Tijdens deze training behandelen we de theorie van het framework. We staan stil bij de waarden en de pijlers van Scrum. Naast deze basis neem ik je mee in de rol van een Scrummaster, ik leer je hoe je een team kan opbouwen en kan onderhouden. Ik neem je mee naar hoe een echt hecht team samenwerkt.

Is samen werken geen samenwerken?

Het antwoord op deze vraag is makkelijk, nee. Samenwerken en Samen werken zijn twee heel verschillende dingen. Mijn focus tijdens de training is om de deelnemers te leren hoe je van Samen werken, naar Samenwerken kan komen met je team. De sleutel ligt in het willen zijn van een (h)echt team.

Welke kennis moet ik hebben?

Om deel te nemen aan de training is geen basiskennis vereist. Maar toch wil ik je vragen om je even te verdiepen in de Scrumguide. Deze guide geeft je alvast wat inzicht in het framework en de verschillende onderdelen. Hierdoor kunnen we tijdens de training ons vooral richten op het uitbreiden van de kennis.

%

Slagingpercentage

Geïnteresseerd?

Wanneer u interesse heeft in Professional Scrum Training, neem dan contact met mij op via het contactformulier.