De Productowner is een rol die richting geeft aan de ontwikkeling van ons product. In maar twee dagen leidt ik je op tot een Productowner die weet wat de rol Productowner inhoud en waarom het belangrijk is voor een scrumteam. Ik help je om van een manager mindset over te stappen naar een leiders mindset. Jij bent na deze twee dagen klaar om Productowner te zijn.

Ben ik geschikt?

Scrum is een framework waarin mensen samenwerken om zo tot een waardevol product te komen voor onze klanten. Als jij wil weten hoe je focus kan brengen in deze manier van werken en hoe je van managen naar leiderschap kan bewegen, dan ben je geschikt voor deze training.

Beoordeling van de training

(4.5/5)

Wat ga ik leren?

Tijdens deze training behandelen we de theorie van het framework. We staan stil bij de waarden en de pijlers van Scrum. Naast deze basis neem ik je mee in de rol van een Scrummaster, ik leer je hoe je een team kan opbouwen en kan onderhouden. Ik neem je mee naar hoe een echt hecht team samenwerkt.

Wat is waarde?

Iedereen weet toch wat waarde is hoor ik de meeste deelnemers zeggen, maar zodra we bij dit onderwerp aankomen hebben we veel goede gesprekken over waarde en waarom Scrum dit op deze manier definieert.

Welke kennis moet ik hebben?

Om deel te nemen aan de training is geen basiskennis vereist. Maar toch wil ik je vragen om je even te verdiepen in de Scrumguide. Deze guide geeft je alvast wat inzicht in het framework en de verschillende onderdelen. Hierdoor kunnen we tijdens de training ons vooral richten op het uitbreiden van de kennis.

%

Slagingpercentage

Geïnteresseerd?

Als u interesse hebt in personal coaching, neem dan contact met mij op via het contact formulier.